Leírás

Nomad

Az érintetlen természet ihlette ezt a gyűjteményt, amely utazásra hív minket a világ körül. Az egyenlítő sokszínű és változatos erdőitől, a Csendes-óceán kék vizén át, a forró tundra, aranyló sivatagjain keresztül visz minket, egészen a fehérbe burkolózott szibériai tajgáig.

Különlegessége a kollekciónak a tavirózsa levelekből készült tapéta, amit élénk színekkel bolondítottak meg, mint a smaragd zöld, sárgás arany, bordó, türkiz, fehér vagy gesztenye.

Mintái tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen harmóniában vannak. Felfedezhetünk akár homokviharokat idéző képeket melyek aranysárgán ragyognak a vörösbe borult szaharán.

Az Omexco csapat környezettudatosságával hozzá járul ahhoz, hogy megőrizzük a természetet a következő generációk számára, illetve termékei FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, miszerint csak és kizárólag ellenőrzött erdőgazdálkodásból származhatnak. Tapéták nyomását és létrejöttét a napenergiának köszönhetjük színeit pedig a vegyszer-mentes festékeknek.

Technikai jellemzők

Minden tapéta vlies alappal rendelkezik és könnyen felrakható (Falat kenjük ebben az esetben és nem a tapétát). A tapéta mosható, UV-álló, lélegző, és európai tűzvédelmi minősítéssel (B S1 D0) rendelkezik.

Szélessége: 100 – 110 cm
Magassága: Nincs fix magassága, egész méterenként kapható
Összetétele: Tavirózsa vlies alapon / Vlies

Figyelem! Felrakáskor a természetes anyagokra jellemzően, az illesztések látszanak!

Minták