Kreativitás, minőség, magas szintű kiszolgálás. Ezek jellemzik a belga Omexco márkát, amit 1976-ban Bob Rans hozott létre.
Mára már a cég meghatározó pozíciót tölt be világszerte. Mesterien kombinálja az anyagokat és a struktúrákat, specialistája a modern és kifinomult mintáknak, melyek akár nyomottak vagy domborúak, jól illeszthetők egymáshoz.
Tervezőik mind nemzetközileg is elismert szakemberek, akik nyughatatlanul azon dolgoznak, hogy a legmagasabb színvonalú és minőségű termékeket hozzanak létre. Ennek megfelelően, mindig új, néha váratlan ötletekkel állnak elő, és ez az, amitől sikerül nekik évről-évre valami újdonsággal szolgálniuk.
Saját tervezőiken kívül, rendszeresen dolgoznak híres külföldi tervezőkkel, építészekkel, mint például az olasz származású Simone Micheli vagy a belga divatház, a Maison martin Margiela.
Az Omexco cég abba a szűk rétegbe tartozik, akik a mai napig Európában terveztetik és gyártatják tapétáikat. 
Ennek köszönhetően, minden egyes munkafolyamatban részt tudnak venni és ellenőrizhetik, hogy csak és kizárólag kifogástalan minőségű tapéták kerüljenek a fogyasztókhoz.
Gyorsaságuknak és hatékonyságuknak köszönhetően, több mint 80 országban vannak jelen világszerte. Terjeszkedésüket nagyban segítette az is, hogy rendeléseiket 48 órán belül teljesíteni tudják.
A márkával többek között találkozhatunk luxus hotelekben vagy sétahajókon, exkluzív üzletekben, de előszeretettel használják projektjeikben is a tervezők.